Rodeó Lovasakadémia

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Staff

Darren
Csevegő
Legutóbbi témák
» Cora Walker
Miss. Laboinar  EmptyKedd Júl. 12, 2022 2:31 pm by Cora Walker

» You mean everything to me - Bran & Keith
Miss. Laboinar  EmptyHétf. Ápr. 11, 2022 10:57 pm by Keith Crosseria

» You are the one...Brandon && Keith
Miss. Laboinar  EmptyHétf. Május 23, 2016 3:13 pm by Keith Crosseria

» Rusty & Lexi (Odanézz!)
Miss. Laboinar  EmptySzomb. Május 21, 2016 6:24 pm by Alexia Bella Tabak

» Tudod szeretni az ellenséged fájdalom nélkül?
Miss. Laboinar  EmptySzer. Május 11, 2016 11:54 am by Alexia Bella Tabak

» Szent Johanna Gimi
Miss. Laboinar  EmptyVas. Ápr. 03, 2016 7:43 pm by Vendég

» Colors of Seattle
Miss. Laboinar  EmptyVas. Márc. 20, 2016 9:20 pm by Vendég

» Jaymee Park
Miss. Laboinar  EmptySzer. Márc. 09, 2016 7:11 pm by Jaymee Park

» Good Morning - Matt & Darren
Miss. Laboinar  EmptyHétf. Márc. 07, 2016 10:16 am by Matthias Drayton

Top posting users this month
Ki van itt?
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (107 fő) Szomb. Okt. 05, 2024 9:47 pm-kor volt itt.
Statistics
Összesen 46 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Cora Walker

Jelenleg összesen 464 hozzászólás olvasható. in 139 subjects

Megosztás

Miss. Laboinar

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Loranys Z. Laboinar
Loranys Z. Laboinar
Hozzászólások száma :
4
Hobbi :
Lovaglás
Miss. Laboinar  Empty
TémanyitásTárgy: Miss. Laboinar    Miss. Laboinar  EmptyPént. Nov. 20, 2015 6:00 am

LORANYS ZOEY LABOINAR

Adatok

♦Születési hely, idő♦
1997. December. 2. Párízs

♦Csoport♦
Diák

♦Foglalkozás♦
Tanul

♦Évfolyam♦
Második

♦Szakirány♦
 Díjlovas

♦Avatar♦
Brittany Underwood

Külső és belső

Természetileg teljesen a nagymamámra ütöttem. Lelkileg törékeny vagyok, aminek az az eredménye, hogy hamar összetörik a szívem. Akarva akaratlanul is, de mindenkiben megbízok, képtelen vagyok valakire sokáig haragudni, még ha lenne rá okom, akkor sem. Makacs, lelkiismeretes és roppant tüzes jellemem van. Kívülről erősnek mutatkozom, de valójában roppant hamar összetudnak a rossz emberek törni. Az élet megtanított, hogy aki egyszer becsapott az másodszor is hátba fog támadni, ezért ritkán adok valakinek egy második lehetőséget. A családomért és a barátaimért akár tűzbe is mennék, nem szeretem, ha a szeretteimet bántják. Legtöbb dologban roppant magabiztos vagyok, de a szerelemben soha. Mondjuk azt inkább, hogy a szerelem olyan, mint a szertett, ha nincs meg az a bizonyos szikra, akkor azt nem lehet erőltetni. Hamar magával sodor ez az érzelem, bár nem szeretek csalódni, de olykor nagyon naiv vagyok és a szívemet olyan kezébe adom, akinek nem kéne. Rettenetes férfi mágnesem van, valahogy mindig a legrosszabb férfiakba szeretek bele. Emellett van még egy bosszantó szokásom, ami nem más, mint a kávéfüggőségem. Édesapámtól a 7-ik születésnapomra megkaptam álmaim ajándékát aki nem más volt mint Selma. Ő egy roppant lobanékony, tüzes és makacs ló. Leginkább csak nekem engedelmeskedik, de olykor nálam is megmakacsolja magát. Mondhatni a természete olyan hullámzó mint az enyém.

Édesanyámtól örököltem a hófehér porcelán bőrömet, ami kiemeli az ártatlan arcomat. A csokoládébarna szemeim tökéletesen kihangsúlyozza a bársonyos ám egyben hullámos gesztenyebarna hajzuhatagomat. Nem az a típus vagyok, aki órákat tölt, míg kisminkeli magát, inkább az a fajta vagyok, aki pár perc alatt elkészül. Szeretem a divatos egyszerű ruhákat, főleg ha a kollégiumban vagyok. Viszont ha bulizni megyek, akkor azt imádom, ha az öltözékem kihívó. Nem rajongok azért, hogy magamra hívjam bárki figyelmét, de ez akaratlanul is megtörténik.

Előtörténet

Amikor megláttam a napvilágot a szüleim már akkor hercegnőként néztek rám, és igyekeztek annak méltóan is felnevelni. Mondhatni egy burokban nevelkedtem fel, de ez a rózsaszín köd hamar eloszlott, ahogy betöltöttem a 14-ik életévemet. A nagyimban bíztam meg a legjobban, talán jobban, is mint a szüleimben. A nagymamám igyekezett úgy nevelni engem a szüleim háta mögött, hogy megálljak a földön mindkét lábammal. Édesanyám rettenetesen szeretett és szinte a széltől is igyekezett megvédeni. Apám pedig elkényeztetett és mindent megadott, de megtanultam, hogy nem elég, ha elkényeztetnek. Pénzzel sosem lehetett engem megvenni és ez nem is fog változni, hiába van, meg mindenem én ugyan úgy viselkedem, mint egy átlagos kislány. A nagymamám megtanított arra, hogy ne adjam fel az álmaimat s küzdjek a céljaimért. Mióta az eszemet tudom lovagolni és énekelni szeretnék, ebből a lovaglás meg is valósult. A szüleim annyira védelmeztek, hogy inkább beírattak egy lovas akadémiára, mint hogy bárki is manipuláljon. Sosem értettem egyet a döntésükkel, ahogyan ezzel sem, úgy éreztem csak megakarnak szabadulni tőlem. Mérges és dühös voltam a szüleimre, de azzal tisztában voltam, hogy engedelmeskednem kell az akaratuknak. Így is tettem! Imádtam a lovakat főlek Selma-t, de úgy éreztem csak beakarnak zárni ide, mint egy rabot. Talán pár hónap telt el mire úgy éreztem sikeresen beilleszkedtem, ami viszont még fontosabb, hogy két igaz barátra leltem itt. Melissa és Ben voltak azok, akik mellettem voltak és igyekeztem mindennap jobb kedvre deríteni. A szüleim elakarták távolítani az életemből ezeket a barátokat, mert úgy vélték borzalmas hatással vannak rám és csak bajt hoznak rám. Igaz hogy megváltoztam mióta a barátaim lettek, de nem hiszem, hogy ennyire rossz irányba tereltek volna. Mondhatni az utóbbi időben elég ellenséges voltam a szüleimmel miattuk, persze őket lehet felhozni azért is hogy túl sokat járok bulizni mostanában. Az meg csak még jobban tetézte a kavalkádot, hogy a lehető legrosszabb fiúba szerettem bele halálosan. Eddie olyan pasi volta ki nem csak gazdag volt, hanem roppant egoista és manipulatív is. Nem adta fel addig, míg meg nem szerezte, amit, vagy akit akart. Jelenleg én volt az első számú célpontja, és mindent elkövetett, hogy megkapjon. Melissa és Ben annyira megváltoztatta az énemet, hogy nem érdekelt mennyire lehet veszélyes és bonyolult egyszerűen képtelen voltam neki nemet mondani. Ha lehetséges az életem bonyolultabb a bonyolultabbnál is. Igyekeztem inkább minden energiámat a barátaim és Selma-ra összpontosítani.
Vissza az elejére Go down
Admin
Admin
Hozzászólások száma :
78
Miss. Laboinar  Empty
TémanyitásTárgy: Re: Miss. Laboinar    Miss. Laboinar  EmptyVas. Nov. 22, 2015 5:49 pm

Kedves Lora!

Hát nem könnyű a helyzet az ilyen családdal, csak kitartást tudok neked kívánni, és azt hogy tényleg ne add fel, hanem ahogy a mamád is mondta, harcolj a céljaidért.

Foglalt el a játékteret is:)

Elfogadva!
Vissza az elejére Go down
https://rodeoakademia.hungarianforum.com

Miss. Laboinar

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Miss Kiállhatatlan

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Rodeó Lovasakadémia :: Karakterek :: Játékban lévő karakterek-